¤ shit assu ¤

jaha ännu en vecka har gått nu då.. men nu har man lov..  det har varit student firande och grejer och manda har fått körkort och man själv har fått lov och en massa annat. jaahaaa... vad ska man nu göra hela lovet då? det får bli hästarna, gymmet, och körkortet.... har ju inget sommarjobb.. Fan Vilken braa början på ens looov då!!! gaaah... jag är så arg nu assu.... tycker INTE om falska människor.. och vad gör man när man ser ens vän vara falsk mot den andre vännen..?? dåå blir de me jobbigt... shit jag orkar inte skriva fler arga texter så får bli någon annan dag..!! kan säga att man är lite närmre körkortet nu iaf.. aja.. tudeluuh...

DAISY <3


¤ Sommaren är här =D¤

Sommaren är här och solen skiner jag lutar mej tillbaka och njuter av livet knäpper en bärs och glider ner på stranden sommar i sverige jag älskar detta landet, släpp allting du tänker på njut av tiden den är för oss två..!!!
jaaaa sommaren är här =D haha solat och ridit en massa nu de senast dagarna =D så j*vla underbart =D fast igår somnade jag i solen på magen sen idag
somnade jag i solen på rygg XD så lyckad är jag =D haha aja Happy som f*n iaf =D snart blire fika sen en promenad med min fiiiina älskade vovve bort till mina fiiina små älskade hästar =D sen blire plugg i sängen och sen avslutas de med en bra bok =D sen imorgon har jag prov i svenskan om upplysningen och Romantiken =P det kan nog gå med lite vilja och sen är det samhäle och sen bort till lernia för att fixa det sista inför visningen på båsen =D släktingar och familjer kommer för att kolla sen fortsätter det på tisdag och onsdag =) och på onsdag tar även min älskade Sara G studenten sen torsdag så slutar man själv och även min kusin Linnea, Frida O och Hannah som tar studenten =D sen är det sommarlov med en massa mysiga grillkvällar, bad, sol, fester =D tyvärr så har jag inget sommarjobb =( har inte hittat något men vi löser nog det på annat sett här hemma =) sen blir ju jag 18 år 26 juni =D (midsommardagen) =D shiiit vad bra detta blir =D haha aja har inte tid med mer skrivande nu =)


 

Ditt horoskop för 6/6


Med venus i ditt tecken är kärleken det centrala i ditt liv just nu, och särskilt

idag märks en känslomässig intensitet av. Du längtar kanske efter att      komma bort. Drömma går ju alltid.

Ditt horoskop för vecka 22

Nu när den elektriskt laddade planeten uranus träder in i det område i ditt solhoroskop som är förbundet med ditt livs målsättningar, och när den snart också får sällskap av optimistiska jupiter, står du på randen till en spännande och oförutsägbar karriärutveckling som kan innebära att du definierar en helt ny uppsättning målsättningar som kommer att ge dig mer frihet och chansen att uttrycka just dina unika förmågor. Just nu är du inte riktigt redo att göra ditt drag. Du har nämligen två veckor framför dig som är utmärkta om du vill överväga dina många möjligheter i lugn och ro. Du kommer snart att vara redo att göra en transformation som kräver av dig att du hoppar rakt ut i tomma intet och sätta din tillit till att tron bär dig.


RSS 2.0