¤ Bekymmer och Problem ¤

varför kan inte tiden gå fotare???? JAG HATAR FREDAGAR JAG HATAR HELGER...... JAG VILL ÄLSKA HELGERNA IGEN..!!! nätterna gör mig deprimerad ju...... =( det får mig o tänka på dig jue, på hur jag sårade dig med mina elakhet, på hur jag älskade dig.... =/ dem får mig att minnas...... jag har seriösa problem..... det har gått typ 3 veckor idag sen vi gjode slut eller jag gjorde slut...... men jag kan fortfarande inte sluta tänka på dig..... betyder det att jag VERKLIGEN älskade dig??? =S inte för att vara sån men jag brukar komma över allt kvikt... skriver en massa deprimerande skit i en vecka sen är allt bra.... men det har gått 3 veckor och det går fortfarande inte en enda dag utan att jag tänker på dig... jag gråter inte hela tiden längre iaf... jag har nog insett fakta... gjort är gjort och kommer aldrig tillbaka...  men jag kan inte sluta tänka på dig??? ja fattar inte.... förra helgen skickade jag ett sms till dig, jag vah inte i mitt bästa tillstånd då...... jag vah halvt deprimerad men sen skickade du en smile gubbe... hallå jag blev sket glad, för en smile???? hahaha du om någon vet ju vad irreterad jag kunde bli ifall jag inte skickade någon smile och folk trodde jag vah sur... nu blev jag själv helt styrd av en smile......!!!!
vad gör man åt sånna här saker egentligen... jag behöver en hård jävel att umgås med hela tiden... eller iaf helgerna som säger till mig att sluta deppa..... men det är inte lätt när man typ sitter ensam hela tiden ? känns som om jag måste tjata till mig sällskap.. är ja så deprimerande att ingen ens orkara vara med mig ? XD haha fan vad deprimerande isf haha XD shiiiiit.... jag har PROBLEM...!!! fast egentligen ska jag inte klaga för jag har nu en häst jag kan rida men alla möjligheter, jag har en del vänner som alltid ställer upp och jag har Frida Losell och Tim Söderström som ALLTID får mig och skratta, typ igår kväll assu XD hahahaha vi har problem XD fast ni är ändå värst =P

Förresten så drömde jag världens mest lustigaste dröm ever...!!! ALLA verkligen ALLA vah me i den XD haha Ida bröt armen med XD




¤ Bröllop åp G ¤

idag blire bröllop =D Joanna Petersson ska gifta sig =D ska lägga in bilder sen om det blir några =D snacka om att jag längtar till på måndag ska få rida då igen ju =D weejaah =D jaa idag började jag med och klippa Daisy vovvens klor... den sista klon gick inte så bra.... tog lite av hennes pulpan =( det blödde men hon skrek inte så värst faaktiskt =D menmen nu blire och mobba pappsen lite =) tjo skriver mer sen tror jag om typ gårdagen m.m kommer mer bilder på kvällen igår =D Tjarrå XD


¤ fixa rummet kanske? ¤

idag har jag städat min övervåning så den blev lite fräsch och mys men jag vill ändra här igen typ måla om allt och göra något motiv på vägen och tömma lite så det blir lite mer öppet och sen göra typ hyllor in till väggen som jag tänkte ha kläder på, typ hemma gjord gaderob så slipper jag den stora jag har nu men får väl vänta tills det blir varmare ute så man kan vara ute med =) känns alltid bättre med förändringar=) idag ska jag plugga, umgås med Bönan och gå en runda med Frida. kul kul=) jag längtar tills på tisdag när jag ska få provrida Rickard =D hoppas det går bra har saknat häst livet enormt.
igår kväll blev det melodifestivalen med familjen som jag skrev och sen gick filmen World trade center på 4:an så vi såg den med men som vanligt somnade lilla mamma =P haha och även Bella efter en stund =)
naej nu fick jag funderingar om jag skulle börja tömma mitt rum lite redan nu kanske ;) blev fett sugen på det =P haha imorgon blir det träning och förhoppningsvis massage sen är de tisdag wiie =D haha till helgen blire bröllop med =D Joanna ska gifta sig (det är Joanna och hennes syster som äger hästen Rickard jag ska prova och rida) ska bli kul =) hoppas det blir ett vackert och minnesvärt bröllop som jag är säker på att det blir =D Bröllop är så fiint =) men kommer aldrig själv och gifta mig, jag har märkt att ju närmare en människa kommer mig in på livet dessto elakare blir jag =S är nog osäker på mig själv =/ meen meen det är ändå vackert med bröllop =D
naej nu ska jag skriva klart lite och sen ändra lite i rummet tror jag ;)

PussPåre
 



Duschesse och jag i sommras rider för Ida Mattisson



 

inga allt för vackra bilder men ändå =D





synd att inte hennes huvud kom med =/ hade nog blivit en fin bild =)






Jag och Al typ 2006 elelr 2007 tror jag =)




Al i sommras på betet <3

snart kommer jag lägga upp mer bilder men då blir det nog på Rickard =P tro mig han är lurvig =P


¤ typ sant ¤

oavsett om du ligger ensam med honom i sängen, har det alltid varit någon innan dig, & det kommer alltid vara någon efter dig. och oavsett vad han säger så kan du lika gärna inse att han har sagt samma sak till henne som låg på samma plats som du gör nu. inse det, & saknaden kan bli mindre. oavsett hur bra du är och hur snäll du är, kommer det alltid vara någon som är bättre & någon som är sämre än vad du är! för han kommer alltid säga att du är vackrast, & att du är den enda. för tillfället så ljuger han inte, men för stunden vill man inte ha ett löfte. han kommer alltid att säga det du vill höra sant eller inte sant så faller du för det oavsett. men glöm aldrig att han spelar ett spel, spela med om du vill, men satsa aldrig allt, för det kommer han aldrig att göra.


¤ nu bir det provridning ¤

tjoho.. har kollat på hästen jag skrev om tidigare idag =) han verkar väldigt mysig men ska inte rida honom förrens på tisdag=) hoppas det går vägen nu så att allt funkar mellan oss=) jag behöver ha något annat än gymmet och göra om dagarna=) hästarna gör ju mig glad med=D man bara njuter av ridningen, varenda liten svett droppe som kommer ifrån en är ett tecken på bra arbete känner jag... för då har jag kämpat och försökt lära mig något =)
köpte mig ett par nya skor idag på Team Sportia (skorna på bildern fas vita) väldig snygga faktiskt och sen hittade jag mig en parftm som jag vill ha eller MÅSTE ha =) årets escada =D luktar riktigt gott=) och sen kollade jag på olika garn till min nya mössa som Bitte ska virka till mig =) blir nog fin när den är färdig =)

jaha nu äre melodifestivalen med familjen som gäller=) hade varit kul och åka iväg ikväll eller skönt men det får väl bli vid ett annat tillfälle..!




¤ Believe in yourself..! ¤

jaha nu har allt blivit lustigt... jag är dålig på och uppdatera i alla fall.. =S måste bättras detta =) nu har jag iaf en ny häst på G =D lycklig som jag är =) en häst som ägs av Joanna och Jessika. =) kul kul ska kanske förhoppningsvis åka och kolla på honom idag =) jaha gårdagen började redigt bra =) jag kände mig posetiv trots min olyckliga kärleks tragedi eller vad man ska kalla det... men även denna kväll slutade i tårar, är man förvånad? naej! jag vet att det kanske inte kan bli vi igen men jag ville verkligeninte håra, Du får ingen mer chans, sen gav du mig nya förhoppningar (kanske inte med mening) men i alla fall, sen dirket du får ingen ny chans och sen gav du mig nya förhoppningar så höll vårat samtal på igår... konstigt att jag grät? assu det värsta är, jag ska vara ärlig, att om jag skulle fått ny chans så vet jag inte om jag skulle klara det ändå, pågrund av det gamla, av det felet som du gjorde, du vet själv vad... men jag ville inte höra " du får ingen mer chans" HELA tiden... den gjorde mig så satans rädd på något sett.. jag blev osöker, visste inte vart jag själv fanns typ =S Det ända jag ville igår med vårat samtal vah att du skullefå veta sanningen, antagligen så förväntade jag mig att du skulle hålla om mig och säga att allt skulle bli bra igen, fastän om vi inte skulle bli tillsammans igen. Jag behöver dig vid min sida så enkelt är det bara...

naej nog pratat om det... på gymmet går det bra, har varit lite lite segt denna veckan men det är väl för att det påminner mig hela tiden om att det är tack vare gymmet jag blev trött och därefter att vårat förhållande blev som det blev... naej nu snart får det bli frulle =) min mage ha kurat sen 12 inatt men har inte kännt av det pågrund utav "historian" som jag skrev innan..!!
jag vah uppe länge igår iaf =) Frida gav mig beröm =P jaha eftersom det blev en lyckad början på kvällen igår med ett slut av en massa tårar så ska min dag/kväll idag vli bra hela den.. asså, det är jag som har klanatat mig och då får jag skylla mig själv, men visst jag ångrar det och då gråter jag hela tiden men så enkelt är det bara, man lär sig av sina misstag..!! eller hur?
naej rulla upp gardinerna och bädda sängen sen frulle sen får vi se vad dagen har att bjuda på =D

bara så att alla vet det är enbart på morgonen när jag vaknar som jag kan vara deprimerad eller så kan jag fälla någon tår på kvällen.... men mer än det får det inte bli... utan bara mindre...  men som Linn sa till mig på facebook, allt ont leder alltid till något gott.. och ja det stämmer. ibland tar det lite tid bara =)

Kort på hästen och allt annat i mitt liv kommer nog snart =D


RSS 2.0